Abrimos recetario! | Shiitake Trives

28/07/2022
mediterranean-cuisine-2378758-1280x853.jpg

Comezamos coas receitas dos nosos clientes!

A primeira sen dúbida ten que ser unha de Anxo Trives, chef de Hostal A Viuda (A Pobra de Trives, Ourense) e gran amigo. Esta receita  foi o pistoletazo de salida ao noso produto, un orgullo e un pracer, e ademáis está riquisima!

Estamos encantados de poder contar con chefs na nosa vila que cociñen o noso produto con tanto mimo e talento.

O shiitake é un fungo moi versátil e adaptase a todo, así que … a cociñar e a papar!

 

INGREDIENTES

  • Shiitake de Trives
  • Allo
  • Guindilla
  • Langostinos
  • Sal
  • Aceite
  • Figos
  • Sésamo negro (podese substituir por sésamo normal)
  • Albahaca thay (pódese substituir por albahaca normal)

 

ELABORACIÓN

Limpar o shiitake, cortalo en xuliana. Doramos un allo con guindilla nunha tixola con aceite e salteamos o shiitake. Pelamos unha cola de langostinos e a salteamos.

 

PRESENTACIÓN

Colocar na base da bandexa unha cama co shiitake salteado, enriba no centro poñemos o langostino e ao redor poñemos os figos. Salpimentamos, engadimos sésamo negro e albahaca thay … e listo para degustar!

 

Próximamente máis receitas!

 

 

Shiitake Trives

Mª Ángeles González Rodríguez, creadora de Shiitake Trives, é unha productora certificada polo Consello Regulador de Agricultura Ecolóxica de Galicia (CRAEGA), o órgano encargado do control de certificación das producións ecolóxicas en Galicia.